Istandsættelse

Sæt huset i stand – vi har den rette mand

Skal du have fikset det gamle sat lidt skik på det aldrende træværk, så kontakt Hjortskov Gruppen for et godt tilbud. Vi tager vare på det træ, der kan bruges, men giver også professionelle råd om, hvad der kan holde og hvor længe.

Få lagt en effektiv plan

Lyt til os og få et tilbud med hjem, når køkkenet, stuen eller måske hele facaden skal renoveres. Vi lægger en effektiv plan og gennemfører den sammen med dig.

Hus 

Har boligen brug for et tjek?

Skal du have nyt hus, skal du istandsætte før du flytter ind, have et tjek af boligen før du køber, eller bygge nyt – helt fra bunden.

Godt hus – hos Hjortskov Byg

Hjortskov Byg er dit bedste bud på en entreprenør, der kan løfte hele opgaven. Det kan være tilbygning eller nybyg. Ring til os og lad os give et godt bud på dit hus.

Lejlighed 

En god lejlighed er en istandsat lejlighed

Vi renoverer alt i lejligheder. Lige fra de små reparationer som skuffer og skabe til skillevægge, sænkning / hævning af loft, nye gulve, renovering af gulve eller måske en fuld gennemgribende istandsættelse af hele din lejlighed.

Vi tager gerne et kig på lejligheden

Kontakt os med det samme med dine opgaver. Lad os komme ud og kigge lejligheden igennem sammen med dig, og så skriver vi et tilbud på opgaven efterfølgende.